Уједињена Српска отворила је данас нову канцеларију у Новом насељу у Јањи гдје живи становништво са простора 35 општина некадашње БиХ истакао је приликом отварања канцеларије предсједник странке и посланички кандидат на заједничкој листи са СНСД-ом за Парламентарну скупштину БиХ Ненад Стевандић.

Он је нагласио да људи у овом насељу градећи Републику Српску поново граде и своју будућност и породице те им је потребна већа подршка него што су је имали до сада.

“Програмом руралног развоја предвиђен је велики број пластеника, укључивање људи у индивидуалне пројекте од којих могу да живе њихове породице и држава мора да да тај подстицај, а то је садржано у нашој платформи “Енергија за побједу”, 25 хиљада радних мјеста у реалном сектору”, истакао је Стевандић.

“Велика посјета нашим скуповима и велики број новоучлањених показује да су људи препознали ову алтернативу, да у то вјерују. Вјера у Републику Српску, вјера у боље људе и вјера у Уједињену Српску је кључ будуће побједе наше заједничке коалиције гдје ћемо имати боље представљање у БиХ , бољег члана Предсједништва и боље нас у Парламентарној скупштини, а задржаћемо стабилност Српске бирајући кандидате који се боре за њен опстанак и стабилност као што је кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић. Побједа није упитна, али морамо да направимо велику разлику да избришемо те подјеле и да убудуће у Републици Српској нико не размишља да у Сарајеву може да оствари нешто на терет Српске и да му у томе помажу српски кадрови као што је то данас”, нагласио је предсједник Уједињене Српске.

Стевандић је рекао да зато морамо да дамо још више енергије да би та побједа била још већа.

Након отварања канцеларије Уједињене Српске у Новом насељу у Јањи ускоро ће бити отворена још једна канцеларија у Бијељини у насељу Интергај, рекао је предсједник Градског одбора ове странке и носилац листе за Народну скупштину РС у Изборној јединици шест Цвијетин Лукић.

Он је истакао да је странка у протекле двије године добила велики број нових чланова у РС тако и у Изборној јединици шест.

“Сада нам се прикључују и они који се нису никада бавили политиком као и они који су били у другим политичким странкама јер су препознали програм и рад Уједињене Српске тако да је наша странка постала алтернатива за сигурну Републику Српску”, истакао је Лукић.