Уједињена Српска организовала је у четвртак, 20.09.2108. године, у бањалучком ресторану “Aквана” дружење “Urban & Young Party” за младе, али и за све оне који се тако осјећају. Добра атмосфера, насмијана лица, младост и енергија говоре нам да смо на правом путу.

Кандидат Уједињене Српске за Народну скупштину РС у Изборној јединици три Невен Станић рекао је да су се млади У Уједињеној Српској изборили за концепт Млади за младе” .

“Као што смо се унутар партије изборили за активну улогу младих у доношењу одлука, тако млади могу да се изборе за бољу позицију у цијелом друштву и да одлучују о питањима која утичу на њихов живот. То подразумијева да би млади требало да подрже младе кандидате Уједињене Српске, којих је на нашим листама заиста много”, рекао је Станић. Он је истакао да ће на овогодишњим изборима 26.000 младих у Републици Српској први пут имати право гласа.

“Тај број значи пет мандата у Народној скупштини РС, односно пет посланика који ће се залагати за останак и бољу будућности младих у Републици Српској”, додао је Станић.

Носилац листе Уједињене Српске за Народну скупштину РС у Изборној јединици три Милан Петковић каже да Уједињена Српска има другачију кампању у односу на остале политичке партије.

“Поред класичних страначких трибина и маркетинга, организујемо дружења и за младе и за “старе” на којима не држимо политичке говоре већ остварујемо директну комуникацију са грађанима јер желимо да чујемо њихова размишљања, жеље и сугестије”, рекао је Петковић.