“Ми имамо програме којима ћемо обезбиједити 25.000 нових радних мјеста у реалном сектору у наредне четири године”, rекао је kандидат Уједињене Српске за народног посланика Невен Станић на предизборном митингу ове странке у бањалучком насељу Шибови.

– Прије свега то је програм којег су радили сви стручњаци из Уједињене Српске, из разних савјета и одбора, а то је програм који треба да обезбиједи, у наредне четири године, двадесет и пет хиљада радних мјеста. Радна мјеста треба отварати системски, кроз ИТ сектор, кроз енергетику, кроз туризам, кроз пољопривреду. И у нашем програму све је то детаљно наведено – каже Станић.

Управо економски програм Уједињејне Српске нуди рјешења. И то у реалном сектору, каже кандидат Уједињене Српске за Народну скупштину РС, Маринко Драгишић.

– Његовом реализацијом дошли би у ситуацију да имамо много више новца у буџету, да се отварају нова радна мјеста, да млади људи остају овдје, да формирају своје породице – каже Драгишић.

А породица је управо стуб друштва, каже Наталија Тривић, кандидат Уједињене Српске за републички парламент наводећи да управо ова странка има рјешења која ће задржати младе људе у Републици Српској.

– Породица је стуб друштва и ми морамо стварати услове да имамо здраву породицу, јер без здраве породице нема ни здраве нације – додаје Тривићева.

Носилац листе канидидата Уједињене Српске за Народну скупштину РС у изборној јединици 3 , Милан Д. Петковић рекао је да управо овај тим младих људи има снагу и енергију да промијени ствари у друштву.

– Хоћу да се изборим за Републику Српску, и за будућност и мог дјетета и ваше дјеце. Да останемо овдје и да се сви заједно боримо – поручио је он.

На крају окупљеним мјештанима обратио се и предсједник странке Ненад Стевандић позвавши их да гласају за, како је истакао, младе људе пред којима је будућност ове државе.