Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је да странка има пројекат који ће омогућити отварање 25.000 радних мјеста у реалном сектору.
“Развојна платформа Уједињене Српске темељи се на пројекту 25.000 нових мјеста у реалном сектору, и то без администрације”, рекао је Стевандић у петак навече на предизборној трибини у Разбоју код Српца.

Он је истакао да је Република Српска имала четири тешке године у Сарајеву, а да ће након избора имати мирне године посвећене развоју јер ће је заступати много бољи представници од досдашњих.

Стевандић каже да велики број грађана подржава политику ове странке јер су схватили да је она много боље рјешење за представљање Срба на нивоу БиХ.

“Уједињена Српска много је боље рјешење за посланичке клупе у праламенту БиХ и Савјет министара јер смо програм националног представљања брендирали. Сви знају да ћемо ми најбоље представити Српску у Сарајеву”, каже он.

Стевандић очекује да ће након избора бити много боље и у Бањалуци, те да ће и они дијелови који сада нису добри бити побољшани.

Носилац листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два Славко Дуњић каже да представници ове партије у предизборној кампањи не желе говорити о другим политичким партијама јер желе да воде поштену и фер кампању.

Кандидат Уједињене Српске за посланика у Народној Скупштине Републике Српске из Изборне јединице два Радмила Барашин рекла је да Уједињена Српска води политику која је заснована на побољшању свих области друштвеног живота.