Дијељењем промотивног материјала и дружењем са грађанима данас је у Дучићевој улици у Требињу Градски одбор Уједињене Српске почео кампању за Опште изборе.

Мијат Шаровић, носилац листе за Народну скупштину РС у изборној јединици 9, каже да ова странка има најмлађе листе у свим изборним јединицама.

„Просјек старости на нашим изборним листама је 35 година. То је та енергија и снага која нам даје вјеру и оптимизам да ћемо заједно остварити добар резултат. И наравно, да ћемо дати велики допринос да Српске живи боље. Битна чињеница је да се на нашој листи налазе људи који до сада нису били активни у политици, који су се доказали на својим радним мјестима, који нису ништа покварили и урадили лоше – и то је гаранција, уколико буду изабрани на одређена одговорна мјеста, да ће бити на услузи грађанима РС“, каже Шаровић, који истиче да је једна од најмлађих странака у нашој републици увијек имала добар контакт са грађанима, те да ће тако бити и убудућности.

„Ми грађане упознајемо са тим шта је то Уједињена Српска. Један од три главна принципа је национална политика и у том смислу дајемо подршку кандидатима СНСД-а: Милораду Додику за члана Предсједништва БиХ, као и Жељки Цвијановић за предсједника РС. Када је у питању економска политика, наш тим за економски развој направио је план развоја РС, којим предвиђа у наредне четири године неких 24 хиљаде радних мјеста, што је реалан програм. И трећи принцип је повећање наталитета и останка младих”,објаснио је Шаровић и нагласио да ова млада странка очекује добар резултат својих и убједљиву побједу кандидата које подржава, те да ће у институцијама у Сарајеву након избора Република Српска имати репрезентацију која ће истински представљати вољу и интересе њених грађана.