Уједињена Српска организовала је синоћ на платоу испред Културног центра у Градишци предизборни митинг и концерт трубача Дејана Ристића и “Брас бенда”, чиме је званично отворена кампања за предстојеће изборе. Скупу су присуствовали бројни чланови и симпатизери партије, руководство странке и кандидати за народне посланике.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да су кандидати ове странке људи који нису ништа украли, никога преварили, људи беспријекорних биографија, добри домаћини и сјајни стручњаци.

“Као такви, са пуно поноса изјављујемо да смо спремни да преузмемо најодговорније функције у Републици Српској и заједничким институцијама БиХ. Са својим слоганом `Несаломљива` и својом листом која блиста очекујемо побједу блока којем припадамо”, нагласио је Стевандић.

Носилац листе кандидата Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два Славко Дуњић истакао је да у овој странци желе да побиједе и да дух Уједињене Српске крене из Градишке.

“Порука грађанима је да од нас ових дана неће чути ниједну ружну ријеч о политичким супарницима, него ћемо искључиво водити јединствену, уједињену и уравнотежену политичку борбу”, рекао је Дуњић.

На предизборном скупу у Градишци грађанима су се обратили и други чланови руководства Уједињене Српске, те кандидати ове страке за посланике у Народној скупштини РС за Изборну јединицу два.