Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да је ова странка најквалитетнији дио тренутних програма националне и економске политике, како онога што ради за представљање Српске у Сарајеву тако и оног што представља као нову енергију у Републици.

Стевандић је на Kонвенцији Општинског одбора у Прњавору одржаној у четвртак, 31. маја, рекао да је та енергија, која се налази у програму Уједињене Српске, распоређена од пољопривреде, енергетике, IT сектора, туризма, услуга и да су први изашли са својим програмом – Нова енергија за ново запошљавање.

“Вечерас смо у Прњавору гдје представљамо кандидате и боља рјешења за Републику Српску. За неколико дана ћемо имати и централну конвенцију у Градишци”, рекао је предсједник Уједињене Српске.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске у Прњавору Живко Милијаш рекао је да је вечерашња конвенција показала колика је политичка моћ ове странке.

“Њена снага је и у новим члановима који нам се уназад двије године непрестано прикључују због нашег програма као и активности у локалној заједници”, рекао је Милијаш.