Предсједник странке Уједињена Српска Ненад Стевандић изјавио је у суботу навече у Бијељини да су грађани препознали национални и економски програм ове странке и да са оптимизмом очекују изборе.
“Ради се о бољем представљању Републике Српске у Сарајеву и бирању људи који воле предсједника Републике, Владу и Народну скупштину и са њима сарађују, а не они који их отворено мрзе и са њима се свађају”, рекао је Стевандић уочи трибине у Центру за културу “Семберија”.

Према његовим ријечима, кандидати Уједињене Српске су најспособнији људи у друштву и вољни су да преузму одговорност за бољу будућност Српске.

“Када национална и економска политика буду дали резултате, онда можемо да се надамо остварењу и трећег програма странке, а то је пронаталитетна политика и спречавање одласка младих”, поручио је Стевандић.

Носилац посланичке листе Уједињене Српске за Народну скупштину из Изборне јединице шест Цвијетин Лукић рекао је новинарима да на овом подручју очекују освајање једног директног посланичког мандата.

“Уједињена Српска у Изборној јединици шест, као и у цијелој Републици Српској, безусловно подржава кандидате Жељку Цвијановић за предсједника Српске и Милорада Додика за српског члана Предсједништва БиХ”, истакао је Лукић.