На Изборној скупштини Актива жена Градског одбора Уједињене Српске у Добоју, одржаној 02.04.2018. године, за предсједницу Актива је једногласно изабрана Слађана Жилић, а за потпредсједницу Драгана Ђурић Зечевић.
Обраћајући се присутнима, Жилићева је истакла да ће се, између осталог, залагати за побољшање статуса социјално рањивих категорија друштва, те да овај Актив буде препознатљив и важан сегмент локалне заједнице. Као прву у низу активности навела је организовање Форума женског предузетништва.
Након радног дијела Изборне скупштине присутнима се обратила предсједница Актива жена УС Мирела Кајкут Зељковић која је истакла да се сви заједно морамо залагати за побољшање статуса жена у локалној заједници јер су оне најважнији стуб породице и друштва у цјелини.

Делегатима и гостима се обратила и предсједница Градског одбора УС Добој госпођа Ранкица Панић најавила да ће учествовати у раду Форума и да на прво мјесто ставља унапређење пословног амбијента и отварање нових радних мјеста јер ћемо са јаком привредом имати и боље школство, здравство и уопште бољи живот свих људи.