У четвртак, 20.09.2018. године, у Костајници је одржана трибина Уједињене Српске на којој су представљени кандидати те странке за Народну скупштину РС у Изборној јединици један. Поздравни говор на скупу одржао је носилац листе Изборну јединицу један Ненад Мејакић, а затим су говорили и кандидати те странке за Народну скупштину РС Сњежана Хрваћанин и Александра Брезичанин.

Велики аплауз добио је предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Костајница и кандидат за Народну скупштину РС Невен Ђенадија који је рекао да је дошло вријеме да Костајница има свог представника у Бањој Луци који ће се активно и несебично залагати за своје суграђане.

“Сматрамо да својим капацитетом националне политике и добрим представљањем у Сарајеву можемо бити много боље рјешење него што је то сада. Мислим да имамо и много боље и образованије људе који могу да РС повуку напријед”, у свом говору вечерас у Костајници истако је предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић. Додао је да ће се залагати за стабилну националну и економску развојну политику, истичући да су то “двије ноге” на којима ће чврсто стајати Република Српска.

Трибини је присуствовао и предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић.