Након сјајних и веома посјећених трибина Уједињене Српске у Бањалуци, велики одзив грађана на скупове у другим општинама регије најавио је да Уједињена Српска крупним корацима иде ка другом посланичком мандату у Изборној јединици три!

У петак, 21.09.2018. године, одржане су трибине Уједињене Српске у Кнежеву и Шипову на којима су се великом броју грађана представили кандидати за Народну скупштину РС.

Предсједник УС др Ненад Стевандић рекао је да ће бирањем бољих људи у Сарајеву који ће вољети Републику Српску бити отворена могућност за много бољи економски развој од чега ће корист имати и општине Шипово и Кнежево.

“Сјетимо се да је 760 милиона КМ ове године Савез за промјене оспорио Републици Српској. Потпуно је јасно да ће грађани имати много више користи од наше заједничке власти, од тога да предсједник Српске, члан Предсједништва БиХ, предсједник Владе РС и предсједавајући Савјкета министара БиХ заједно раде у корист Српске, умјесто да се свађају као што је то случај док су представници Савеза за промјене на власти на нивоу БиХ”, навео је Стевандић.

Он је истакао да Уједињена Српска на својим листама има образоване, младе људе, доказане у струци, који никада нису ништа покварили или уништили у Републици Српској, те да се програм партије заснива на три стуба – националној, економској и пронаталитетној политици.