Чланови тима

МАРИО МИЛАНОВИЋ, магистар економских наука

Рођен у Бања Луци 1968. године. Дипломирао пословну економију на Griffith University у Аустралији, а магистрирао на Економском факултету у Бања Луци. Од фебруара 2010. године обавља функцију директора Универзитетског предузетничког центра у Бањалуци. Имплементирао је велики број међународних развојних пројеката и регистрован је као консултант за истраживачке и развојне пројекте у бази података Европске Уније. Има више од дванаест година радног искуства у приватном и државном сектору, како у иностранству тако и у Републици Српској.

ВОЈКО ЂУКИЋ, Академик проф. др

Pођен 02.01. 1955. године у Гламочу, гдје је завршио основну школу и гимназију. Студије на Медицинском факултету у Београду уписао је школске 1974. године, а дипломирао 1979. године. Завршио је специјализацију из оториноларингологије и положио специјалистички испит 1986. године са одличним успјехом. Магистарске студије на Медицинском факултету у Београду завршио је одбраном магистарске “Операцијска провера клиничких и ендоскопских метода прегледа у процени локализације и проширености малигних тумора ларинкса”,1985. године. Докторску дисертацију “Компаративна студија класичне и ласерске хирургије у рестаурацији ларинксних функција код обостраних парализа гласница” одбранио са одликом 1995. године. Стручно усавршавање из ласерске хирургије у оториноларингологији похађао je на Универзитетској болници у Саутхемптону и Краљевској националној болници за грло, нос и ухо у Лондону. У Институту за оториноларингологију и максилофацијалну хирургију Клиничког центра Србије запослио се 1981. године, а ту и данас ради. Од 1993. године је шеф Јединице за бронхоезофагологију, а од 2002. године начелник Одјељења за ендоскопију са дневном болницом. Од фебруара 2001. године је директор Института за оториноларингологију и максилофацијалну хирургију. Директор Клиничког центра Србије био је од 2001. До 2008. године. На Медицинском факултету у Београду изабран је за редовног професора 2005. године. Шеф је Катедре за редовну наставу за предмет Оториноларингологија са максилофацијалном хирургијом од 2004. године. Члан је Наставно – научног вијећа и Вијећа за редовну наставу Медицинског факултета у Београду. Предсједник је Комисије за специјалистичке испите из оториноларингологије и члан Комисије за усмени магистарски испит. Ментор је за област специјалистичких студија из оториноларингологије. Учествује у редовној и последипломској настави и настави на енглеском језику на Медицинском факултету у Београду. Члан је Савета Универзитета у Београду.На Медицинском факултету у Бањалуци је професор и шеф Катедре за предмет оториноларингологија од 2005. године. Менторисао је девет магистарских и шест докторских теза. Био је председник Удружења оториноларинголога Србије и Црне Горе од 2002. до 2006. године. Члан је Српског лекарског друштва, Француског удружења за оториноларингологију, Европског удружења ларинголога, Европског комитета за стандардизацију и унапређење ласерске хирургије у ларинголоској онкологији. Члан је и Извршног комитета Европског удружења оториноларинголога и Европске академије наука у Бечу. Носилац је највишег признања Српске православне цркве – Ордена Светог Саве I реда. До сада је објавио 212 стручно-научних радова. Говори, чита и пише енглески и руски језик.

МИРЕЛА КАЈКУТ ЗЕЉКОВИЋ,  магистар воћарства

Рођена у Бањалуци 1986. године. Дипломирала на Пољопривредном факултету Универзитета у Бањојлуци 2010. године, на којем је магистрирала 2013. године. Тренутно похађа докторске студије на истоименом факултету. Удата.

НАТАЛИЈА ТРИВИЋ, магистар продукције драмских умјетности и медија

Наталија Тривић, рођена 1980. у Бањалуци. Магистрирала продукцију драмских умјетности и медија на Факултету драмских уметности у Београду, гдје похађа и докторске студије. Вишегодишњу каријеру у медијима заокружила је на мјесту директора Телевизије Републике Српске, након чега је руководила Дирекцијом за маркетинг Оптима Групе. Тренутно запослена у Министаству за економске односе и регионалну сарадњу РС, на мјесту савјетника министра. Удата, мајка двоје дјеце. Потпредсједник Уједињене Српске.

НЕВЕН СТАНИЋ, магистар међународних односа

Рођен у Загребу 1990. године. Звање дипломираног правника стекао у Републици Српској а звање међународних односа на Универзитету у Јорку у Великој Британији. Похађао велики број семинара држави и иностранству у различитим сферама интересовања. Приправнички стаж завршио у компанији “Трансворк” на управљању пројаката у сарадњи са USAID-om,  а током магистарских студија радио као амбасадор за друштвене активности и пословне мреже у Асоцијацији Постдипломских Студената у Универзитета у Јорку.