Душан Стојичић

Рођен 1963. године у Јајцу. Основну и средњу школу завршио је у Мркоњић Граду, а дипломирао на Факултету политичких наука у Сарајеву 1987. године.

По завршетку студија био је сарадник сарајевског листа „Ослобођење“, а потом асистент на Факултету политичких наука у Београду. Од 1992. до 1998. године био је директор и главни и одговорни уредник Радија „Теслић“.

Посланик у Народној скупштини РС био је у три сазива, од 2000. године до 2010. године, а од од 2004. до 2006. био је и предсједник Народне скупштине РС. По истеку мандата народног посланика ради у фирми „Геофон“ у Теслићу.

Од 2012. do 2016. године био је одборник у Скупштини општине Теслић.

Ожeњен, отац троје дјеце.

мр Наталија Тривић

Рођена 1980. године у Бањалуци. Магистрирала продукуцију медија и културе на Факултету драмских уметности у Београду. Вишегодишњу каријеру у медијима заокружила је на мјесту директора Телевизије РС, након чега је руководила Дирекцијом за маркетинг „Оптима групе“.

Тренутно је начелница Одјељења за културу, туризам и социјалну политику у Градској управи Бањалука.

Удата, мајка двоје дјеце.

Мијат Шаровић

Рођен 1970. године у Гацку, гдје је завршио основну школу и Средњу машинско-техничку школу. Уписао Машински факултет у Чачку, али је студије прекинуо због учешћа у Одбрамбено-отаџбинском рату.

Послије рата ангажовао се на помоћи дјеци са посебним потребама, и један је од оснивача Удружења „Сунце нам је заједничко“ из Требиња , чији је извршни директор био 15 година.

Учествовао је у изради и имплементацији више од 100 пројеката из области социјалне заштите и образовања. Тренутно је запослен у Удружењу као координатор за израду пројеката и партнерство у заједници.

За предсједника Градског одбора Уједињене Српске Требиње изабран је у фебруару 2016. године.

Ожењен, отац двоје дјеце.

Славен Ћорић

Рођен 1987. године у Дервенти. Саобраћајни факултет у Добоју завршио 2010. године. Запослен као шеф Станице техничког прегледа возила у фирми „Јахорина ауто“ у Дервенти.

Ожењен, отац једног дјетета.