Уједињена Српска препознатљива свим генерацијама

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да је странка испунила циљ да буде препознатљива свим генерацијама, да је људи цијене као организовану политичку партију са одличним економским пројектима и квалитетним људима, која води веома досљедну и чврсту националну политику.

Стевандић је у петак, 09.02.2018. године, у Градишци, заједно са своји замјеником Славком Дуњићем, уручио чланске карте члановима породице Чикић, осамнаестогодишњем Вуку, његовом оцу и дједу, Зорану и Сави, и прадједу Мили.

Најстарији члан Уједињене Српске у Градишци, деведесетогодишњи Миле, рекао је да очекује да послије избора народу буде боље, те да се нада да ће дочекати изборе, на шта су му Стевандић и Дуњић поручили да не брине, јер му се поред толико доктора у странци ништа лоше не смије десити.

Вук Чикић је изразио задовољство што је постао нови члан Уједињене Српске и што су његов примјер слиједили отац, дјед и прадјед.

Стевандић је навео да Уједињена Српска има 50 градских и општинских одбора и да је испунила циљ да се у сваком селу зна шта представља ова странка.

Према његовим ријечима, одлуку о учешћу на општим изборима донијеће 2. и 3. марта на конвенцији странке у Требињу, на којој би требало одлучити и са којим политичким партијама ће ући у предизборну коалицију.

“Уједињена Српска тренутно има јако добру сарадњу са онима који заступају чврсту националну политику и мислим да ће у том правцу ићи и наша даља сарадња. Не смијемо дозволити да након општих избора у власти на нивоу БиХ остану људи који су подобни и понизни Бакиру Изетбеговићу и СДА, јер би то имало лоше посљедице по српски корпус”, рекао је Стевандић.

Замјеник предсједника Уједињене Српске Славко Дуњић задовољан је што се у странку учланила породица Чикић, најприје најмлађи Вук, а касније и његов отац, дјед и прадјед.

Дуњић је рекао да је Уједињена Српска почела припреме за опште изборе, иако ће они бити одржани тек у октобру, те оцијенио да уз добру страначку инфрастуктуру неће изостати ни добар резултат на изборима.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.