Стевандић: Уклонити блокаде из Сарајева

 Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је у Билећи да ова политичка партија жели да пошаље поруку заједништва и јединства без подјела и блокаде српских представника из Сарајева.

На трибини под називом “Куда иде Републике Српска”, Стевандић је истакао да су у Уједињеној Српској свјесни и ствари које нису биле добре у Републици Српској и да оне морају бити поправљене бољим кадровским рјешењима, са више рада и енергије.

“Пред нама су два тешка посла – да реорганизујемо Републику Српску, да је поново покренемо, као и да уклонимо блокаду из Сарајева тако што ће Република Српска гововорити једним гласом и у Бањалуци, Билећи и Сарајеву”, рекао је Стевандић.

Он каже да су свјесни и проблема између “Савјета министара и Републике Српске, као и дјеловања српских представника из Сарајева против Српске”.

“Уједињена Српска ће заједно са одговорним људима и партијама радити на реорганизацији Републике Српске. Увешћемо и нови систем управљања из Сарајева. У историју ћемо послати подјеле и утицати на то да на све позиције дођу озбиљни људи, који ће бити сушта супротност садашњем руководству Савеза за промјене који дјелује против Српске без икаквих скурпула”, истакао је Стевандић.

Трибини су присуствовали чланови Главног одбора странке.

Организатор трибине је Општински одбор Уједињене Српске у Билећи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.