Ранкица Панић изабрана за предсједницу Градског одбора УС Добој

У Добоју је синоћ одржана Изборна скупштина градског одбора Уједињене Српске на којој је за предсједника Одбора изабрана успјешна предузетница и бивша народна посланица Ранкица Панић.

Обраћајући се страначким колегама и гостима у пуној сали Слобомир П Универзитета, Панићева је навела да добојски Градски одбор Уједињене Српске тренутно броји 29 чланова.

“Наше прве активности у наредном периоду биће формирање мјесних одбора странке, настојаћемо да у свакој мјесној заједници у Добоју формирамо мјесни одбор Уједињене Српске како бисмо били ближи грађанима, сазнали шта они очекују и шта Уједињена Српска може да им понуди”, рекла је Панићева. Истакла је да је циљ Уједињене Српске да формира страначку организацију на подручју цијеле Изборне јединице пет која обухвата Добој, Теслић и Петрово.

“Не сумњам да ћемо у томе успјети и остварити добар резултат на изборима идуће године. Циљ Уједињене Српске је да буде дио власти и да активно учествује у креирању јавних политика и боље будућности Републике Српске. Као предузетница, на прво мјесто стављам унапређење пословног амбијента, стварање нове вриједности и отварање нових радних мјеста јер ћемо са јаком привредом имати и боље школство, здравство и уопште бољи живот обичних људи – рекла је Панићева. Додала је да грађани препознају квалитет Уједињене Српске о чему свједочи све већи број оних који подржавају идеје и програм те политичке партије.

Након Изборне скупштине, одржана је Јавна трибина Уједињене Српске “Куда иде Република Српска” на којој су говорили предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић, потпредсједник Уједињене Српске Душан Стојичић и замјеник предсједника Уједињене Српске Славко Дуњић.

Скупу су присуствовали и замјеник предсједника Уједињене Српске Маринко Драгишић, потпредсједница Уједињене Српске Наталија Тривић, предсједница Актива жена Уједињене Српске Мирела Кајкут Зељковић, генерални секретар Уједињене Српске Невен Станић, те бројни чланови и симпатизери партије.

Николина Стјепановић из Џудо клуба “Athelete M” из Добоја уручила је предсједнику Уједињене Српске Ненаду Стевандићу захвалницу за финансијску помоћ захваљујући којој су спортисти тог клуба учествовали на Европском првенству у џудоу за млађе сениоре, одржаном у октобру у Подгорици.

Leave a Reply

Your email address will not be published.