Ненад Шабић на челу Општинског одбора у Модричи

Уједињена Српска синоћ је у Модричи формирала Општински одбор за чијег је предсједика изабран привредник из ове општине Ненад Шабић.На Изборној скупштини у Српском културном центру, којој је присуствовало руководство Уједињене Српске предвођено предсједником Ненадом Стевандићем, изабран је Општински одбор од 21 члана, те представљен програм Уједињене Српске.

“Политика Уједињене Српске дефинисана на нивоу Репубулике Српске биће провођена и у локалним заједницама. Посебна пажња биће посвећена економском развоју општине, отварању нових радних мјеста, привлачењу инвестиција и заустављању одласка младих”, рекао је Шабић.

Он је истакао да Општински одбор чине углавном млади и школовани људи, од којих 80 одсто до сада није било ангажовано ни у једној политичкој странци.

“У сарадњи са другим странкама у Модричи настојаћемо да брже радимо на економском развоју општине, те да истрајемо на примарном циљу Ујединене Српске, а то је очување Републике Српске”, истакао је Шабић.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да је ово 48. општински одбор формиран у Републици Српској.

“У Модричи је изабран квалитетан општински одбор који ће допринијети јачању Уједињене Српске, те помоћи у реализацији пројекта који спроводи ова партија под називом `Боља и стабилнија Република Српска`”, навео је Стевандић.

Он је нагласио да ће и Општински одбор у Модричи спроводити политику очувања јединства Републике Српске.

“Уједињена Српска није за подјеле, раздор и деструкцију, него ће, у сарадњи са другим странкама у Српској, тражити компромисе и заједничко дјеловање у одбрани и развоју Републике Српске”, рекао је Стевандић.

Он је напоменуо да су основни правци Уједињене Српске побољшање економске ситуације у Републици Српској и амбијента за инвестиције, веће запошљавање, заустављање одласка младих, повећање наталитета, те уједињење свих Срба око националне политике која гарантује опстанак Српске.

Изборној скупштини присуствовали су замјеници предсједника Уједињене Српске Славко Дуњић и Маринко Драгишић, потпредсједници Душан Стојичић и Ранкица Панић, генерални секретар Невен Станић као и представници других општинских и градских одбора партије.

(Срна)

Leave a Reply

Your email address will not be published.