Најпримитивнији облик политичке комуникације Савеза за промјене

 

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је да је језик који користи Савез за промјене /СзП/ “најпримитивнији облик политичке комуникације усмјерен искључиво на блаћење и изношење великих лажи и покушај да се дискредитује неко ко ће на овим изборима покушати да раскринка њихову политику”.
Стевандић је рекао Срни да ружне ријечи и подметања говоре о томе да су у СзП потпуно свјесни “да су усликани као политичари који раде на концепту Бакира Изетбеговића, пљују сваког Србина, сваког ко честито заступа интересе Републике Српске”.

Он је истакао да је био на списку бројних хашких отуженика као свједок одбране и да никада није свједочио против било којег Србина, већ да су за то “задужени они у Савезу за промјене и њихови министри”.

“Помињање случајева из рата, поготово случај инспектора /Миодрага/ Шушнице говори колико је Савез за промјене у блату, јер кад то помињу треба да знају да стоје иза оних конструкција које се потписују, нажалост, тим презименом да је `Ррепублика Српска геноцидна, да јој је то име и презиме, да ће Срби продисати кад нестане Република Српска`”, рекао је Стевандић.

Додао је да види да је то постало официјелно гесло СзП, те оцијенио да овај савез јавно исказује страх тиме што дежура да чује шта ће рећи он и Уједињена Српска.

Према његовим ријечима, Уједињена Српска таксативно и децидно износи податке и политичке ставове који раскринкавају политику СзП.

Стевандић сматра да би СзП донио Републици Српској још четири године сукоба и међусобних разрачунавања, пљувања по Србима и обрачуне искључиво са њим и Уједињеном Српском.

Он је напоменуо да се никад нису сјетили да помогну одбрану Ратка Младића и Радована Караџића, већ о њему причају вицеве, као и да се нису сјетили да се с њим “нађу у Добровољачкој” већ су се нашли да “са Изетбеговићем пљују по њему”.

“То је њихова срамота и политички дебакл. Још једном честитам Мићи Мићићу на будућем преузимању оваквог СДС-а који треба да се стиди свих оних који су га стварали”, поручио је Стевандић.

СзП је раније данас саопштио да сматра да лекције о патриотизму и поштењу не може да држи предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић, те поручује да се њихови кандидати боре да људи попут њега у октобру оду са политичке сцене.

Leave a Reply

Your email address will not be published.