Комплетирана страначка органзација у Изборној јединици један

У Приједору су представљена руководства одбора Уједињене Српске у Изборној јединици један.

Након Оштре Луке и Костајнице, страначка руководства добили су Приједор, Нови Град и Козарска Дубица. Предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић, истакао је да је ово једна од боље организованих изборних јединица, те да ће странка бити спремна за наредне изборе.

Бивши секретар приједорског Градског одбора ПДП-а, Ненад Мејакић, од данас је вршилац дужности предсједника Градског одбора Уједињене Српске.

– Наше активности у наредном периоду биће усмјерене на то да оформимо што више мјесних одбора, те да оснујемо изборну скупштину, гдје ћемо бирати и друге органе партије – каже Мејакић.

На челу дубичке Уједињене Српске биће бивши НДП-овац, Ненад Личанин, док ће странку у Новом Граду предводити Мирослав Бајић. Циљ је јасан – што прије формирати општинске одборе, почети припреме за изборе.

– Видјећемо у ком правцу ће све ићи. Надам се да ћемо процентуално на регији учинити најбоље што можемо. Са мном је и предсједник младих и члан главног одбора бивше странке – истиче Личанин.

Бајић наводи да ће са својим програмом обезбиједити услове за љепши живот у Српској.

Руководства у Изборној јединици један сачињена су од афирмисаних и искусних политичара, што је велика предност, истакао је на отварању централне канцеларије у Приједору, предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић.

– Данас смо закључили да је ово једна од боље организованих изборних јединица. У позицији смо да наредне изборе дочекамо јако спремни. У овом саставу ми не требамо да се бринемо за мандат из приједорске изборне јединице, што је и био циљ Уједињене Српске – рекао је Стевандић.

Он је поручио да Уједињена Српска наставља да расте и да представља опцију која уједињује.

Leave a Reply

Your email address will not be published.